Nolte keukens
15916
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15916,bridge-core-2.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Nolte keukens

Kwaliteit en een goede ambachtelijke afwerking. Dat karakteriseert de keukens van Nolte. Al meer dan 50 jaar ‘made in Germany’. De innovatieve kracht van de ogenschijnlijk eenvoudige Matrix 150 met zijn strakke maatraster, of de sierlijke greeploze MatrixArt. Nolte maakt prachtige designkeukens. Bij Toss Design vertellen we u er graag meer over. Laat u inspireren – door keukens voor een hogere levenskwaliteit.

nolte matrix 150 / 900

De Matrix 150 / 900 is een exclusief geïmporteerd keukenmodel en is gebaseerd op een eenvoudig maatraster: alle afmetingen in breedte-, hoogte- en zelfs dieptematen zijn deelbaar door 150mm. Zo staat de Matrix 150 / 900 garant voor harmonieuze proporties in alle dimensies. Niet alleen qua design heeft de matrix 150/900 veel te bieden, ook wat betref opbergruimte en werkcomfort is de Matrix 150/900 een echte winnaar. De keuken is met 90cm zo’n 20% hoger dan de gemiddelde keuken en biedt daardoor extra opbergruimte en een ideale werkhoogte.

nolte matrixart

De kunst van het weglaten, dat is het mooie aan een greeploze designkeuken. Is uw droom een keuken die tot in het kleinste detail bij u past? Volgens ons mag dat niet bij dromen blijven, want Nolte Keukens laat dromen uitkomen. Het grote assortiment aan verschillende fronten, werkbladen en decors past gegarandeerd ook bij uw smaak. Met de nieuwe greeploze keuken MATRIXART kunt u uw keuken met een elegante lijnvoering uitvoeren. Het zijn voor ons de details die de woord ‘kwaliteit’ en ‘design’ inhoud geven.

Bij Toss Design kijken we verder dan onze neus lang is. Dwars door muren heen waar mogelijk. We verkopen meer dan keukens alleen. We verkopen rust, ruimte en een design-interieur dat op alle mogelijke manieren is afgestemd op uw wensen. We houden rekening met uitstraling en materiaalkeuze. We kiezen het beste, maar niet per se het duurste. Volgens ons hoeft luxe design niet duur te zijn.

 

Uw keuken is een belangrijke ruimte in uw interieur. Er wordt gekookt, gegeten, gedronken en gelachen. Het is daarom belangrijk dat u zich in uw keuken helemaal thuis voelt. Het is daarom ook belangrijk dat we rekening houden met het dagelijks gebruik. Waar komt de vaatwasser,  de spoelbak en waar komt het koffie-apparaat voor een heerlijke kop espresso in de vroege ochtend?

Het beste advies bij Toss Design