Showroom
16226
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16226,bridge-core-2.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Showroom

In onze ruime showroom aan de Nijverheidsweg in Gemert vindt u diverse keukens, apparatuur, heerlijke koffie en keukenliefhebbers met vakkennis die u graag adviseren.

In de showroom van Toss Design vindt u keukens van Varenna en Nolte, maar ook interieurmerken zoals Rupert & Rupert, Meridiani en Limited Edition. In onze showroom ervaart u het totaalbeeld van ons werkzaamheden: we beperken ons niet tot het leveren en installeren van een keuken, maar we maken ons werk áf. In alle opzichten.

tijd & aandacht

Bij Toss design maken we graag tijd beschikbaar voor onze klanten. We beschikken over een zeer ruime ervaring in de keuken- en meubelbranche. Het uitzoeken van een keuken is geen kleinigheid. We zien het als onze plicht om klanten goed te adviseren, zodat de juiste keuzes daar als vanzelf uit voort vloeien. Van keukenontwerp, apparatuur en materiaalkeuze tot een compleet interieuradvies; Toss design is u graag van dienst. Onze prijs is niet anders, onze expertise, passie en service wel.

 

Natuurlijk altijd met een verse kop koffie of thee. Die zetten we graag.

 

Indien gewenst kunt u ook een afspraak in de avonduren inplannen.

Onze showroom