Varenna keukens
15912
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15912,bridge-core-2.5.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-29.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
 

Varenna keukens

Varenna is het keukenmerk van Poliform, één van de belangrijkste Italiaanse interieur-producenten van deze tijd. Al lang speelt Poliform een toonaangevende rol in de ontwikkeling van interieurdesign en sinds 1996 is het met Varenna bezig om een richtinggevende rol voor keukendesign in de wereld te realiseren.
Enkele Varenna modellen zijn elders ook al gemeengoed geworden, maar altijd geeft het origineel nog wel dat extra’s omdat Varenna zich blijft vernieuwen, in ontwerp en techniek.

varenna alea

Het designmodel Alea van Varenna is een echte klassieker en is een project van de bekende ontwerper Paolo Piva. Het design van de Alea-serie is gebaseerd op primaire vormen, zonder daarbij de hoogst mogelijke werkbaarheid uit het oog te verliezen.
Kortom, over ieder onderdeel is nagedacht. Alea is een solide basis, tijdloos en neutraal. Het greeploze ontwerp, met zijn brede scala aan mogelijkheden, passend in iedere ruimte en gevoelig voor iedere sfeer maakt de Alea tijdloos.. De 20 mm dikke deuren geven de keuken een robuuste, maar stijlvolle uitstraling.

varenna artex

Artex is een eigentijds design met een natuurlijke uitstraling. Ruime oppervlakten en een strakke belijning benadrukken de kwaliteit van de materialen. Een mooie stijlvolle keuken, die met zijn finesse en warme kleuren een sfeervol resultaat kan bewerkstelligen.

De keuken heeft greeploze deuren van 26 mm dik en 60 graden afgeschuind. De deuren op de hoeken kunnen in 45-graden-verstek met de eindzijde worden geplaatst. Hierdoor creëer je een minimalistisch, kubistisch geheel. Wat de uitvoering betreft zijn er veel verschillende mogelijkheden: maar liefst 30 mat- en hoogglans lak kleuren, 8 houtfineer kleuren met een optie van een verticale V-groef, en is ook leverbaar in RVS en Corian.

varenna my planet

My Planet: deze keuken staat garant voor gemak, eenvoud en design . Een beleving met nieuwe onderdelen zoals handgrepen en werkbladen in verschillende diktes, het gebruik van lichtpanelen voorzien van wit en donker grenen. Technisch geavanceerde oplossingen en designcomponenten staan garant voor originele samenstellingen, zelfs in de kleinste keukens.

varenna phoenix

Phoenix is een exclusief model geïnspireerd door strakke  lijnen en vormen. De greeplijsten creëren zowel horizontaal als verticaal een ritme in de keuken. De deur met geïntegreerde handgreep is verkrijgbaar in mat lak, hoogglans lak, hout fineer en hout massief, RVS en Corian.

varenna trail

Dit model is ontworpen door Carlo Colombo en hij heeft met de Trail wederom een prachtige designkeuken ontworpen die gekenmerkt wordt door elegante details en praktische oplossingen. Een extra bijzonder detail aan de Trail is de geïntegreerde greep. Uitgevoerd in verstek wat zorgt voor een unieke uitstraling. Dit kan men weer terug laten komen in de nieuwe bovenkasten van glas. Ook hier ziet men in het profiel de overeenkomst met de greep in de deuren. De zijwangen van de Trail kunnen ook in verstek worden uitgevoerd. Een typisch stukje Italiaans design, wat van de Varenna Trail een echte elegante blikvanger maakt.

varenna twelve

Model Twelve is een model met een ranke belijning en grote oppervlakten. Alles heeft een 12 mm dikte, zoals de deuren, planken, zijwanden en het werkblad. Hiermee benadrukt men het primaire volume. De Twelve wordt gekenmerkt door de afwezigheid van handgrepen. Door de verschillende uitvoeringen en de mooie detaillering, wat betreft de afwerkingen en materialen, wordt hier keer op keer een bijzondere keuken neergezet.

Eerlijk advies

Een keuken koopt u niet elke dag. Daarom laat u zich het best adviseren door mensen die hun liefde voor de keuken combineren met een jarenlange ervaring en technische knowhow. En bovendien steeds weten in te spelen op de nieuwe trends

Ontwerp uw droomkeuken

Wenst u een doordacht & creatief ontwerp? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen graag de nodige tijd voor u zodat uw keuken een droomkeuken wordt. Wij kennen het grote verschil tussen een gewone keuken en een hoge kwaliteitskeuken