de mooiste merken

BORA

Een afzuigkap in je keuken… onmisbaar… Maar vaak ook het minst geliefde onderdeel. Want de plek van de kap heeft invloed op het ontwerp van je keuken. Het maakt geluid tijdens het gebruik en het schoonmaken ervan is ook geen pretje.

 

Met BORA is dit allemaal verleden tijd. BORA introduceerde in 2010 een revolutionair kookveldafzuigsysteem. Geen kookdampen of kookgeuren én geen storende bouwkundige beperkingen meer. BORA zuigt geuren en stoom af waar ze ontstaan. Bij de kookplaat. Eenvoudig te bedienen, eenvoudig schoon te maken én eenvoud in design.

 

Inmiddels heeft BORA ook een stoomoven geïntroduceerd. Een waardevolle aanvulling op de baanbrekende kookplaat met afzuiging.

 

Onderscheidingen

Dat het ontwerp van BORA revolutionair is, blijkt wel uit de onderscheidingen die ze door de jaren heen gekregen heeft:

  • Red Dot Awards: diverse keren uitgeroepen tot winnaar voor het beste en meest baanbrekende productontwerp.
  • iF Design Award: al meerdere malen won BORA deze Award, 1 van de belangrijkste designprijzen ter wereld.
  • PLUS X Award: en ook bij ‘s werelds grootste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle wist BORA flink wat prijzen in de wacht te slepen.
  • German Design Award: dat het ontwerp een topprestatie is, blijkt ook weer uit de onderscheidingen die BORA ontving van de Raad van Vormgeving, de experts in design.

Meer weten over BORA? Laat je inspireren op:

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!

Verfrissende ideeën

Secuur en professioneel

Een keuken waar ook wij trots op zijn

een inspirerend
gesprek

Vanaf het moment dat je met je huis aan de slag gaat, wil je dat elke investering het dubbel en dwars waard is. Zeker wanneer je hoge eisen stelt aan je interieur. Onze uitdaging: samen een keuken of interieur ontwerpen die op-jouw-maat-gemaakt is. Die voelt als een 2e natuur. Design waar je jaren van geniet. Dus kom langs en laat je inspireren.