leefkeuken met eiland en ingebouwde kastenwand

Poliform Alea

Het hart van het huis, het wordt vaker gezegd maar in dit geval is echt alles er om heen gebouwd. De keuken is een centraal punt in het huis geworden na aanpassingen en renovatie van deze oude van origine boerderij. Een grote leefkeuken was de wens, dit is gelukt! Geheel naar wens en smaak van de klant. 

Materiaal

De hoge kastenwand is van een laser edge laminaat in het donkergrijs. Gecombineerd met een bianco gelakt eiland. Voorzien van een Dekton aanrechtblad, deze heeft een uitgesproken tekening en is 5cm dik. Hier komt de kleur van de hoge kasten weer in terug wat samen een mooi geheel maakt.

Inbouwapparatuur

Dit is een grotendeels ‘Neff-keuken’. Hierin is voorzien: een compacte bakoven met magnetron, een warmhoudlade, een FullSteam Bakoven met Hyde&Slyde, een vaatwasser met OpenAssist en een koelunit met HyperFresh & SoftClose. Gecombineerd met een Quooker Flex RVS inclusief zeeppomp welke ook is geïntegreerd in het blad, een Franke onderbouwspoelunit en de Bora Pure kookplaat met werkbladafzuiging.

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!