de mooiste merken

Miele

Een hoogwaardig meubel- en interieurbouwmerk met oog voor detail. Handgemaakt Italiaans design van ongekende kwaliteit. Dat is Poliform. Al sinds 1970 zijn de mensen van Poliform in staat om zowel technisch als oogstrelend meesterschap neer te zetten.

De collectie van Poliform bestaat uit:

  • Kitchen: een keuken waar jij centraal staat. Waar al je zintuigen worden geprikkeld. Maak je keuze uit de stijlvolle varianten in design, kleur, materiaal en inrichting.
  • Day: niet zomaar aan tafel met Poliform… maar in stijl. Lichtgewicht en minimalistisch design. En oneindig veel mogelijkheden om je inrichting écht eigen te maken.
  • Night: met de slaapkamerinrichting van Poliform zijn functioneel en esthetisch perfect in balans. Zo creëer je die ideale ruimte waar je helemaal tot rust komt.

Meer weten over Poliform? Laat je inspireren op www.poliform.it

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!

Verfrissende ideeën

Secuur en professioneel

Een keuken waar ook wij trots op zijn

een inspirerend
gesprek

Vanaf het moment dat je met je huis aan de slag gaat, wil je dat elke investering het dubbel en dwars waard is. Zeker wanneer je hoge eisen stelt aan je interieur. Onze uitdaging: samen een keuken of interieur ontwerpen die op-jouw-maat-gemaakt is. Die voelt als een 2e natuur. Design waar je jaren van geniet. Dus kom langs en laat je inspireren.