hoge kastenwand met eiland en pantry

Poliform Phoenix

De keuken zat verborgen in een relatief kleine afgesloten ruimte. Onze gedachte was om muren te doorbreken en naastliggende ruimtes, al dan niet gedeeltelijk, te betrekken bij de keuken. Hierdoor is een ruime open keuken gecreëerd waar toch een duidelijke afbakening is gemaakt voor de keuken, dit door middel van het verlaagde plafond. De pantry en de hoge kastenwand zijn in de muur ingebouwd. Door het mooie lijnenspel van de Phoenix en de rustige kleurkeuze is deze keuken een streling voor het oog!  

Materiaal

De hoge kastenwand is voorzien van een massief Notenhout front. Dit springt er echt uit en geeft een mooi natuurlijk effect. Het eiland en de pantry zijn beiden wit gelakt waarbij is gekozen voor een composiet blad, 2cm dik. In de kleur Bianco Zeus wat dan weer dezelfde kleur is als het eiland zelf.

Inbouwapparatuur

“Nederland, gasland!” Hier is gekozen voor een gas-kookset van Pitt Cooking. Waarbij de branders rechtstreeks in het blad verwerkt zijn, dit in combinatie met een Gutmann plafond afzuigunit. Ook een Quooker mocht natuurlijk niet ontbreken in deze keuken. Hier is gekozen voor een Nordic Twintap. Daarnaast is er nog een Neff FullSteam Bakoven met Hyde&Slyde, een koelunit van Neff met HyperFresh & SoftClose en een Miele vaatwasser met besteklade.

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!