hoge kastenwand en eiland

Poliform Twelve

Een ‘ouder’ huis welke heel strak en modern is afgewerkt. Met een gelijksoortige keuken. Zij wisten heel goed wat ze mooi vonden en er stond een grote verbouwing op de planning. De keuken is centraal in de woning geplaatst en het plaatje klopt perfect!

Materiaal

Wanneer je een keuken mag plaatsen bij een schilder moet er natuurlijk een volledig gelakte keuken in! Dit voor het eiland in het lichtgrijs, Ghiaccio genaamd en, je zou het niet zeggen, maar heel donkerbruin, voor de hogekastenwand. Deze heeft de naam Moka gekregen bij Poliform. Deze klant heeft dan ook de perfecte kleur lak gevonden voor zijn kozijnen zodat alles perfect op elkaar afgestemd is.

Inbouwapparatuur

In deze strakke moderne keuken vind je de volgende apparaten: een luxe hoge koelkast van Neff met HyperFresh en SoftClose. Een vaatwasser van Miele met de iconische besteklade. 2 compacte ovens van Bosch, eenmaal een volledige Bakoven en eenmaal de Bakoven met Magnetron. Een Quooker Square RVS en als laatste een Bora Pure inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Daarnaast is er in de aanliggende ruimte een pantry gecreëerd waar een wijnklimaatkoelkast is geplaatst en een keukenmengkraan met een halve onderbouwspoelunit.

Klantenbeoordeling

“Super goed geholpen en alles tot in de puntjes verzorgd!”

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!