hoge wandopstelling en pantry

Poliform Twelve

“We houden van modern en strak met kleur, een knipoog naar het glas in lood wat we als basis willen aanhouden, ook moet er rekening gehouden worden met opbergruimte aangezien we dat niet hebben, maak er iets moois van”. Een oudere woning midden in de stad, dat betekent de ruimte zo goed mogelijk benutten en dus de hoogte in! Kasten van 2.90m toegepast in een lange wandopstelling, aan de overzijde een grote pantry gecreëerd voor extra afzetruimte. Daarnaast met de klant mee mogen denken in verlichting en de vloer. Welke we ook hebben mogen leveren. 

Materiaal

Een geheel gelakte keuken in het zeegroen, oftewel Muschio zoals het bij Poliform genoemd wordt. Een eigentijdse groene tint met een vleugje blauw. Het lichtgrijze rustige blad is een 12mm dik Dekton Kovik. Dit zodat het 12mm in alle aspecten van deze keuken zichtbaar is.

Inbouwapparatuur

Deze keuken is goed gevuld, dit met: een Bora XPure flex kookplaat met werkbladafzuiging, een FullSteam Bakoven, een luxe hoge koelunit met FreshSafe en SoftClose, een onderbouw vries-unit en een vaatwasser dit allemaal van Siemens. En als laatste kan de Quooker Flex RVS met een Franke onderbouwspoelunit natuurlijk niet ontbreken.

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!