1 mei 2013

hoe het begon

Met 27 jaar ervaring, waarvan 10 jaar als bouwkundig tekenaar en bijna 17 jaar in de keukens, startte ik in 2013 een nieuw avontuur: toss design. In mijn tijd bij een aantal exclusieve keukenmerken, leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Want een keuken verkopen is geen kunst, maar een keuken die naadloos aansluit op de behoeften en gewoonten van de gebruiker wel.

verfijnde selectie

design merken

Door de jaren heen groeide mijn liefde voor koken en keukens. Niet zomaar koken, maar écht lekker koken. En dan het liefst omgeven door gemak. Tja, en wanneer je dan geproefd hebt van die verfijnde smaken, dan neem je geen genoegen meer met minder.

Aan de vooravond van de oprichting van toss, startte ik met de zoektocht naar design merken waar ik van overtuigd was. Het Italiaans design van Poliform sprong direct in het oog. Ik was verkocht én nog steeds. Later kwam Nolte Küchen erbij. Een uitstekend alternatief met een iets lagere instapprijs.

topmerken

een keuken van niveau

Het gemak van de keuken zit ‘m in de inrichting ervan. Dat kan alleen met topmerken als Bora, Gaggenau, Miele, PITT Cooking, Liebherr, Quooker, Neff, Siemens, Atag, Consentino en Neolith. Recent kwam daar V-ZUG nog bij. Want we laten ons continu inspireren. Ook al is design tijdloos, de techniek ontwikkelt zich voortdurend.

design dat aansluit bij

jouw stijl van leven

Inmiddels zijn we een decennium verder. Waar ik ooit had bedacht te gaan voor verfijnd design dat naadloos aansluit bij alle wensen en gewoonten van de gebruiker, durf ik nu wel te zeggen dat die missie is geslaagd. Elke keer weer geniet ik van de reactie zodra een klant de keuken of het interieur in gebruik neemt. Ik hoop oprecht dat er nog vele volgen. Wie weet ben jij wel de volgende…

Tot ziens bij toss,

Was getekend Toin Kolsters

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken.

Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!