eiland, ingebouwde hoge kastenwand, zithoekje, pantry

Nolte MatrixArt

“It’s a perfect match!” Wat een uitstraling, wat een finesse en dit doorgevoerd door het hele huis. Mee mogen denken over de gehele indeling van de benedenverdieping met als eindresultaat een mooi geheel wat helemaal bij dit jonge gezin past. 

Materiaal

Deze keuken staat bij een jong gezin, daarom is hier gekozen voor Plus, dat is een anti-fingerprint laag waardoor vingerafdrukken niet tot nauwelijks zichtbaar zijn. Dat is natuurlijk erg prettig met die kleine handjes. Dit is gecombineerd met een Dekton aanrechtblad van 2cm dikte in een donkere tint zodat de sfeer doorgetrokken wordt.

Inbouwapparatuur

Een goedgevulde ‘Neff-keuken’. Natuurlijk gecombineerd met een Quooker Flex RVS en een Bora Pure kookplaat met werkbladafzuiging. Van Neff kun je het volgende vinden in deze keuken: een luxe hoge koel unit met FreshSafe en SoftClose. Een vries unit met SoftClose en NoFrost. Een vaatwasser mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. En 2 ovens, eenmaal een Bakoven met FullSteam en eenmaal een volledige Bakoven.

Klantenbeoordeling

“Een fijne samenwerking in het creëren van onze mooie keuken welke geheel voldoet aan al onze wensen.”

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!