hoge kastenwand met nis en een eiland

Nolte MatrixArt

Een splinternieuw appartement in het hartje van een grote stad. De wens was een zo groot mogelijke keuken met eiland in een relatief klein appartement, “zodat we gezellig kunnen koken, eten en drinken met familie en vrienden, want daar houden wij van”. U roept wij draaien, de ruimte is altijd leidend maar op deze manier hebben we er toch een fors ontwerp in kunnen plaatsen waarbij er alsnog voldoende doorloopruimte overblijft.  

Materiaal

Een hoogglans kunststoflaminaat type Lux met een beige zandkleurige tint voor het eiland, gecombineerd met een Artwood 3D laminaat voor de hoge kastenwand. Waarbij een Dekton Keyla aanrechtblad van 12mm is geplaatst.

Inbouwapparatuur

Een mooi gevulde Siemens keuken. Een FullSteam Bakoven, een volledige Bakoven met kerntemperatuurmeter en Pyrolyse. Een koel-vries combinatie en een vaatwasser. Daarnaast ook nog een Quooker Flex RVS en een Bora Pure kookplaat met werkbladafzuiging waardoor deze keuken van alle gemakken voorzien is!

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!