greeploze keuken, eiland met bar, geïntegreerde pantry

Poliform Alea

Een renovatie welke uitdraait op een flinke verbouwing. Na het eerste brainstormen zijn wij van mening dat het beter is voor de ruimte als we de keuken niet gewoonweg gaan vervangen maar dat het huis aangepast wordt voor dit jonge gezin. Er worden muren verwijderd, ramen geplaatst en de woning krijgt een geheel vernieuwde indeling. Nu is er een grote leefkeuken met een verbinding naar de ‘oneindige’ tuin waardoor een droom werkelijkheid wordt voor deze klant. 

Materiaal

Een gelakte keuken in het lichtgrijs, een kleur welke in het daglicht wit lijkt en in de avond een warme grijstint bevat. De hoge kastenwand is Italian Walnut. Een uitgesproken warm front, van volledig hout. Elke keuken is natuurlijk uniek, maar deze nog net een beetje meer door de keuze van dit houtsoort! Daarnaast is deze keuken voorzien van een composiet blad met een hele mooie warme marmerlook. Het puntje op de spreekwoordelijke i.

Inbouwapparatuur

Een keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur, waar een vaatwasser en koelkast natuurlijk niet in mag ontbreken. Daarnaast een FullSteam Bakoven in combinatie met een Bora Pure kookplaat met werkbladafzuiging en een Quooker Fusion Square. Aan de achterzijde van het eiland is een wijnklimaatkoelkast geplaatst om het plaatje af te maken.

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!