de mooiste merken

Nolte

Het doel van Nolte Küchen? Beter dan gemiddeld zijn. Niet alleen in materialen, maar ook in concept, ontwerp en techniek. Goed is niet goed genoeg voor Nolte. En dat blijkt maar weer, want Nolte is in 2015, 2017, 2019 én 2022 uitgeroepen tot ‘Duitslands populairste keukenmerk’. Toegankelijk in prijs én kwaliteit.

 

Duurzaam
Met de productie in het Duitse Löhne en Melle, zet Nolte hoog in op duurzaamheid. Hoe? Onder andere doordat ze klimaatneutraal werken. Energie besparen waar mogelijk, productie op groene stroom, compensatie van CO2-uitstoot en zorgvuldig omgaan met grondstoffen. Maar ook bijdragen aan mens en maatschappij. Binnen én buiten het bedrijf. Door te zorgen voor een veilige en uitdagende werkomgeving en lokale initiatieven te steunen.

 

Kortom: met een Nolte keuken kun je rekenen op Duitse degelijkheid.

 

Meer weten over Nolte Küchen? Laat je inspireren op:

 

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!

Verfrissende ideeën

Secuur en professioneel

Een keuken waar ook wij trots op zijn

een inspirerend
gesprek

Vanaf het moment dat je met je huis aan de slag gaat, wil je dat elke investering het dubbel en dwars waard is. Zeker wanneer je hoge eisen stelt aan je interieur. Onze uitdaging: samen een keuken of interieur ontwerpen die op-jouw-maat-gemaakt is. Die voelt als een 2e natuur. Design waar je jaren van geniet. Dus kom langs en laat je inspireren.