showroomsale

Nolte keuken aangeboden

Wij willen graag wat veranderingen doorvoeren in onze showroom, maar om dit te kunnen doen moeten we eerst opruimen! Vandaar dat we deze keuken voor een mooie prijs aanbieden, namelijk van €18.799,- voor maar €9.700,- 

Het is een greeploze keuken van het merk Nolte in het Platina grijs. Geheel voorzien van Siemens apparatuur & een Dekton werkblad. De keuken is goed gevuld en het ontbreekt je aan niets!

Wil je meer informatie of deze keuken ‘live’ zien? Neem dan even contact met ons op via 0492-392211 of loop even binnen aan de Nijverheidsweg nummer 17 te Gemert!

toss op tv

van woonvilla naar droomvilla

Zondag 7 mei is Toin weer op tv geweest op RTL4 bij Van Woonvilla naar Droomvilla! Samen met Marit van Bohemen heeft hij de Nolte Neo showroomkeuken met Dekton Khalo blad onder de loop genomen, zowel van binnen als van buiten. Ook hebben zij de trend Ritme & Lineair besproken.

Heb je hem gemist?! Klik dan onderstaande link!

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!