Keuken_Nolte_Plus_zwart_compleet_eiland_hogekasten_pantry_greeploos

hoge kastenwand, eiland en pantry

Keuken Nolte MatrixArt

Een mooie ruimte, een gezin met 2 kleine kinderen, praktisch, mooi en het hart van het huis. Dat was wat we mee kregen. Zelf er van overtuigd dat de keuken aan de andere zijde van het huis moest dachten wij hier heel anders over! Hier moesten ze natuurlijk even aan wennen maar uiteindelijk dolgelukkig dat we dit doorgevoerd hebben!

Materiaal

Deze keuken is voorzien van Plus in de kleur zwart. Plus is een antifingerprint laag waardoor vingerafdrukken nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast is er gekozen voor een licht composiet werkblad van 2cm dik, met een klein ‘werkje’ wat het geheel een mooie dimentie geeft.

Inbouwapparatuur

In deze keuken is gewerkt met een werkbladafzuiging van Bora, de Pure. Alle andere apparaten zijn van Siemens. Een bakoven met magnetron, een luxe koelunit met FreshSafe en Softclose. En natuurlijk mag een vaatwasser ook niet ontbreken.

Klantenbeoordeling

“Ons hele huis is omgegooid, dat was even wennen, maar wat ben ik blij dat ze dat gedaan hebben, het is fantastisch geworden. Een echte ‘grote-mensen’-keuken”.

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!