eiland, hoge kasten en smalle pantry

Poliform Artex

‘Een huis om écht oud in te worden’. Betreffende klant ging kleiner, volledig gelijkvloers en dus levensbestendig wonen. Daar hoort een levensbestendige keuken bij. Hier is goed nagedacht over de lijnen van het huis. Deze zijn opgezocht en benadrukt door de koof welke is aangebracht. Rondom de keuken voldoende ruimte voor een eventuele rolstoel en nu nog voor de kleinkinderen welke er gemakkelijk omheen kunnen rennen. 

Materiaal

In deze keuken is met verschillende materialen gewerkt. Zo is het eiland en de pantry gelakt met de kleur Piombo. Een mooie grijstint waar een heel klein subtiel glittertje in verwerk zit wat het geheel nog wat meer diepte geeft. De hoge kasten zijn in het hout. Een donker eiksoort. Genaamd Spessart Oak. Dit in combinatie met het dunne 5mm werkblad van Franke in volledig RVS met doorlopende spoelboek geeft een heel strak en clean geheel. 

Inbouwapparatuur

Naast de onmiskenbare Quooker Flex RVS en een Bora Basic met werkbladafzuiging is deze keuken voorzien van Neff apparatuur. Bestaande uit oa: een koelunit met FreshSafe en SoftClose, een vaatwasser, een Bakoven met FullSteam en een Hyde&Slyde deur. Daarnaast nog een compacte volledige Bakoven en een warmhoudlade. 

3D ontwerp

Verfrissende ideeën.

Secuur en professioneel inmeten.

Een keuken waar ook wij trots op zijn.

Een design keuken om in te leven? Dat begint bij een goed gesprek. Samen al je wensen en leefgewoonten in kaart brengen. Om die nieuwe keuken op-jouw-maat te maken. Kom langs in onze showroom. Je bent van harte welkom!