een strak en samenhangend geheel

studio toss

Je stelt hoge eisen aan je interieur. Je houdt van stijlvol design. Maar je wilt ook een huis om in te leven. Hoe laat je die wensen vloeiend in elkaar overlopen? We gaan de uitdaging graag met je aan. Van idee tot inrichting.

Zo doen we dat:

Weten hoe je leeft

We starten met al je wensen en keukengewoonten in kaart te brengen. Samen. In onze showroom..​

Hét ontwerp

Met alle wensen en ideeën gaan we naar de tekentafel. Tijd voor een ontwerp dat naadloos aansluit. In 2D én 3D.​

Samen aan tafel

Dan schuif je weer aan bij ons aan de keukentafel. Samen lopen we door het ontwerp om de schetsen tot leven te laten komen. Alles wat je te binnenschiet, schrijven we op en verwerken we tot een definitief ontwerp. Je ontvangt op dat moment ook een overzicht van de kosten. Wel zo fijn om direct te weten waar je aan toe bent.​

Knoop doorhakken en uitzoeken maar

De opmerkingen uit ons vorige gesprek hebben we verwerkt. Nu is het aan jou om de knoop door te hakken, op de tekening en de kosten. Daarna zoeken we samen alles uit vanuit onze showroom. De hele keuken, van ombouw tot inbouw. Van materiaal tot kleur. ​

Technische voorbereidingen

Is de knoop doorgehakt? Dan bereiden we te technische tekeningen voor zodat je aannemer aan de slag kan.

Je geduld op de proef stellen

En als we samen alles hebben uitgezocht, bestellen we jouw nieuwe keuken. Nu is het wachten tot het moment van levering en montage.

En dan...

Genieten! Zo maken we jouw interieur samen op-jouw-maat en voelt je huis vanaf het moment van gebruik als een 2e natuur.